koffie beurs
Catering Eten

Koffie op beurs of beursstand

Als je op een beurs staat, is het niet gek om koffie op je beursstand te overwegen. Een goede bak koffie kan een hoop opleveren. Zeker op een beurs zal goede koffie gewaardeerd worden. Daarom is het niet gek om een barista in te huren voor je beursstand. Zo’n barista zorgt ervoor dat jij lekkere koffie kunt uitdelen tijdens de beurs. Die koffie op jouw beursstand gaat zeker niet ongemerkt voorbij. Het zal nog meer bezoekers naar je stand trekken dan wanneer je geen koffie catering had gehad. Koffie catering voor je beursstand is echt geen gek idee.

Begin de beurs met koffie

Een beurs is vaak een evenement dat groot is en lang kan duren. En ook vroeg beginnen. En veel mensen beginnen hun dag het liefst met een kopje koffie. Voor de ene is dat een sterke espresso, voor een ander weer een goed met melk gevulde cappuccino. Met koffie catering kun je het allemaal leveren. En als je koffie op je beursstand uitbesteed aan Coffee on Wheels, krijg je een barista bij je beursstand die zorgt voor het perfecte kopje koffie van hoge kwaliteit. Coffee on Wheels werkt namelijk met hoge kwaliteit koffiebonen.

De bijdrage van de barista

En een barista weet hoe je de koffie catering moet regelen. Zo iemand heeft verstand van alles wat met koffie te maken heeft, maar kan vooral de koffie goed serveren. Je kunt koffie op je beursstand inzetten om een blijvende indruk te maken op je bezoekers. En dat is uiteindelijk een belangrijk onderdeel van iedere beurs. Een vriendelijke barista die de koffie aan je bezoekers kan serveren en hen meer over koffie kan vertellen zorgt daar zeker voor.