catering-versteld
Catering Eten

Een catering die iedereen versteld zal laten staan

Er zijn genoeg redenen voor het geven van een feest. Denk hierbij aan een tuinfeest, een verjaardag of misschien ben je geslaagd en organiseer je een examenfeest. Wat voor feest je ook van plan bent om te organiseren, je wilt natuurlijk wel een goede indruk achterlaten bij de uitgenodigde gasten. Dit kan o.a. door het regelen van een uitmuntende catering.

De oorsprong

De oorsprong van het woord komt van de Engelse term to cater for dat “voorzien”, “leveren aan” en “zorgen voor” betekend. In het Nederland definiëren wij het als maaltijdverzorging, maaltijdvoorziening of levering van maaltijden voor evenementen, bedrijven of op feesten. Het voedsel dat daar te eten is wordt door gespecialiseerde bedrijven (cateraars) in grootkeukens bereid, al dan niet op een centrale locatie.

Catering is er al sinds de 19e eeuw in De Volksbond tegen Drankmisbruik voor de spoorwegmedewerkers. Zij begonnen koffiehuizen met het idee om alcoholmisbruik te voorkomen. Hierdoor ontstonden de eerste cateringvoorzieningen.

Catering nu

Er zijn verschillende vormen van catering, in Nederland staat de behoort de catering groep bij de groep die we ‘party- en eventcateraars’ noemen.  We verzorgen feesten, partijen en evenementen die plaats vinden op uiteenlopende locaties. Van klein tot groot door geheel Nederland.

Catering Kookers Kookevenementen

Eén van de betere cateraars in Nederland is Kookers Kookevenementen. Wanneer je bijvoorbeeld een catering in Weesp of een andere stad in Nederland wil organiseren, staat Kookers Kookevenementen met enthousiasme voor je klaar. Je kunt er terecht voor de catering van een besloten diner, receptie, verjaardagsfeest én meer!  Wanneer je interesse hebt in een catering om bijvoorbeeld jouw eigen bedrijfslocatie om te bouwen tot een live cooking catering locatie kun je kiezen uit divers rollende keukens.

Wanneer je een diner of lunch nodig hebt voor een zakelijke bijeenkomst kun je de catering van Kookers bestellen. Door hun zeer uitgebreid assortiment aan allerlei verschillende gerechten, meerdere soorten diners hebben zij al veel mensen blij gemaakt én een goede indruk achtergelaten.